Evenemang

Club 4CV Suède
c/o Cedlén
Hyttavägen 20
148 95 MUSKÖ

E-post:info@club4cv.se

Startsidan

Historik
Nyheter
Bildarkiv
Länkarkiv
Klubbinfo


Köp och Sälj


Anmälan/Samåkning

Via denna länk kan du anmäla dig till ett klubb-evenemang, ordna samåkning, eller lämna en kommentar när du väljer ett evenemang.

Det kan även finnas mer detaljerad information om evenemangen under varje rubrik.


 

Att åka på 2022

Reservdelsträff 7 maj
FFFF Fest För Franska fordon Taxinge 28 maj
Musköträff 9 juli
Club 4CV 50 år 6-7 augusti.
Årsmöte 7 augusti
Scandinavisk Renaultträff Norge 12-14 augusti

  
Den försenade jubileumsträffen hålls på Engsholms slott 5-7 augusti. I dagsläget är 60 personer anmälda så det verkar vara dags för nytt 4CV-rekord. Vi tackar alla ni som låtit er anmälningsavgift stå kvar på klubbkontot. Men givetvis kan ni som vill få tillbaka era pengar. Meddela i så fall Kenny vart pengarna ska skickas och till vilket konto. Vi håller er uppdaterade på Facebook, hemsidan och Bulletinen om vad som sker. Ni som vill komma kan göra en intresseanmälan nu: (alternativexempel: fredag-söndag i dubbelrum = B+E)
Antal personer anmälan gäller samt vilket/vilka alternativ:
Alternativ A: extra övernattning fredag i enkelrum Altrenativ B: extra natt i dubblrum fredag Alternativ C: för er som bara vill deltaga på middagen met 3-rätters och vinpaketet/ alkoholfritt Alternativ D: mingel, middag och övernattning i enkelrum Alternativ E: mingel, middag och övernattning i dubbelrum Priserna skiftar givetvis på de olika alternativ-valen. men lördag till söndag, alternativ A+D och B+E, ligger preliminärt på 1500 SEK per person. (Vi jobbar på att få ner kostnaden) Vi återkommer i god tid när vi sett era val. Intresseanmälan görs via info@club4cv.se eller via telefon 070 647 30 16, i telefonsvararen. MVH Lasse Cedlén
 

 

   

    

_______________________________________________________________________

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 -->    Senast uppdaterad 2022-04-20   Webmaster E-post: webmaster@club4cv.se